A 129 című magyar sci-fiben szerepel majd, amelynek egyben producere is.


Visszatér a filmvászonra Csősz Boglárka. A színésznő karrierje éppen tíz éve, a 2003-ban bemutatott Apám beájulna című filmmel kezdődött, amiben főszerepet játszott.

Később török produkciókban szerepelt, igazán nagy ismertséget azonban a Feleségek luxuskivitelben című reality hozott neki. 2019-ben ugyan szerepet kapott a 200 első randi című sorozatban is, de az utóbbi években inkább producerként tevékenykedett.

Most viszont újra színészkedik egy magyar filmben, amelynek egyben producere is. A márciusban a mozikba érkező 129 című sci-fiben az egyik főszereplőt alakítja, aki a Merdocorp brit kutató-fejlesztő labor vezetője.

Az RTL Reggeliben Csősz Boglárka elmondta, hogy azért is különleges ez a film, mert Budapest utcáit láthatjuk majd benne 2063-ban. Drónok, repülő autók és a mesterséges intelligencia is hangsúlyos szerepet kap benne, a szereplőket pedig ismert színészek alakítják, mint például Mészáros András (aki Csősz Boglárka férjét alakítja), Kálloy Molnár Péter, Törőcsik Franciska, Pikali Gerda, Csuja Imre, Molnár Piroska, Elek Ferenc és Ostorházi Bernadett.

- mondta a filmről Csősz Boglárka.

A vele együtt a Reggeliben vendégeskedő Kálloy Molnár Péter szerint ez a magyar sci-fi „nagyon szépen van megcsinálva”, és „nem vállal többet, mint amit meg tud csinálni”.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!