Az áramlopásért elítélt trombitaművész egészségi állapota nagyon sokat romlott a szabadságvesztés alatt, de most jó hírek érkeztek felőle.


Eddig csak rossz, sőt kifejezetten aggasztó hírek érkeztek a börtönbüntetését töltő Galambos Lajos állapotáról. A zenész a korábbi információk alapján nagyon nehezen viseli a körülményeket, korábbi betegsége is súlyosbodott.

A Blikk most Lagzi Lajcsi ügyvédjétől megtudta: a sztár egy csodagyógyszert kapott, aminek köszönhetően sokkal jobban van. Dr. Csontos Zsolt elmondta: „ügyfelemet átszállították egynapos vizsgálatra Berettyóújfalura, a Büntetés-végrehajtás Központi Kórházába. A tesztek után az orvos adott neki egy újfajta gyógyszert, amire szerencsére meglepően jól reagált a szervezete. Azért mondom, hogy meglepően, mert eddig bármit adtak neki, semmi sem használt”.

– tette hozzá.

Az ország dáridósa így is a baracskai börtön orvosi részlegén fekszik, és valószínűleg ott is marad szabadulásáig – amihez egy kicsivel közelebb került: ha minden jól megy, a mulatós sztár négy hónapon belül szabadulhat.

Ugyanakkor ha ki is jöhet a rácsok mögül, nem jelenti azt, hogy szabad ember lesz. Még hónapokig nem hagyhatja el a lakhelyét – csak indokolt esetben, előre meghatározott alkalommal –, a lábán pedig nyomkövetőt kell majd hordania – írja a portál.

„Még nem írtuk meg a kérvényt a reintegrációra vonatkozóan a bíróságnak, van még időnk. Minden valószínűség szerint a boldogasszonypusztai birtokra vonul majd vissza az ügyfelem, ahonnan dolgozni mehet majd ki hetente kétszer. Hogy mit és hol szeretne csinálni, azt is be kell majd írni a kérvénybe, ezeket tervezgeti most” – mondta el Galambos Lajos ügyvédje.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!