Egy kommentelő azt írta neki a Facebookon, hogy bombát rejtett a házába, amit úgy tud hatástalanítani, ha még mélyebbre felnyúl Orbán seggébe.


Csőbombát rejtettem a házad egyik pontjába, ahhoz, hogy megtudd hova és hatástalanítani tudjad még mélyebbre fel kell nyúlnod Orbán seggébe és kiszedni az ott elrejtett geoládát. Ha nem sikerült 5 óra és 34 perc múlva felrobban - írta egy kommentelő Deák Dániel Facebook-oldalára. A Megafonos influenszer emiatt kihívta a rendőröket.

Deák később azt írta, hogy

A Telex megkereste a rendőrséget is az ügyben, akik megerősítették, hogy valóban átvizsgálták Deák lakását, illetve, hogy közveszéllyel fenyegetés miatt ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást.

akinek elszámoltatása folyamatban van.

Deák azt írta, hogy a fenyegető „a szélsőbalos Jámbor András fémjelezte Szikra Mozgalom egyik antifa rajongója”.

Az ügyre később Jámbor András is reagált a Facebook-oldalán.

„Deák a fenyegetéssel engem és a Szikra Mozgalmat vádolta meg. Szögezzük le: mi soha nem tennénk ilyet, hiszen nem támogatjuk az erőszak semmilyen formáját” - írta a politikus. Jámbor azt is hozzátette:

Jámbor reméli, hogy a rendőrség „az ügy minden részletére kiterjedő nyomozómunkát végeznek majd, hogy kiderüljön az igazság”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!