Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Reggeli vendége volt Farkas Timi influenszer, akinek már többszázezer követője van, ebből él és érettségi után nem fog továbbtanulni. A stúdióban főző Csisztu Zsuzsának nem tetszik ez az életforma és ezt meg is mondta Timinek.

Az RTL Klub Reggeli című műsorának volt vendége a 18 éves Farkas Timi, aki jelenleg még tanul, de már kenyérkereső, 18 éves létére megáll a saját lábán. Életéről és az online világ veszélyeiről beszélgetett a Reggeli műsorvezetőivel, ahol jelen volt Csisztu Zsuzsa is, aki a háttérben főzőcskézett, ám a főzés mellett folyamatosan beleszólt a témába, többször ki is oktatta a 18 éves lányt.

Csisztu Zsuzsa el is mondta, hogy mennyire értelmetlen, az amit a lány csinál, helyette tanulnia kellene. Meg is kérdezte, hogy mit fog csinálni 5 év múlva, ám a lány biztosította arról, hogy le fog érettségizni.

"Ne haragudj, azt el is várom tőled, hogy leérettségizz, az a minimum. Ha te ennyi emberre hatsz, akkor neked felelősséged is van. Azt kell közvetíteni, hogy igenis egy fiatal lánynak nem állhat abból az élete, hogy sminkel, jobbra megy, balra megy, hanem tanul és képzi magát, hogy legyen belőle tulajdonképpen egy értelmes anyuka a jövőben" - oktatta ki a lányt Csisztu Zsuzsa, ám a történet a Facebookon is folytatódott, ahol egy senkinek nevezte a lányt.

Csisztu Zsuzsa véleményét Farkas Timi sem hagyta szó nélkül, a YouTube-csatornáján válaszolt az őt ért kellemetlenségre.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!