Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

L.L. Junior és volt párja, Csilla rendezni akarta viszonyát, de úgy tűnik nem tudnak dűlőre jutni. A nő ügyvédje azt állítja, hogy az anya nem láthatja gyermekét.

Az egész országot megrázta L.L. Junior kisfiának halála, a tragédia után a szülök között elmérgesedett a viszony, de a temetésen egymásba karolva vettek végső búcsút kisfiuktól. Az egykori szerelmesek nagyobbik fia, Lacika azóta L.L. Juniornál él, az anya ügyvédjének állítása szerint Csilla nem is találkozhat rendszeresen a gyerekkel.

"Junior megint nem engedi per pillanatban, hogy Csilla lássa a gyermeküket. Egy találkozásuk volt múlt hétfőn, de akkor is egy szalonban futhattak össze több felnőtt felügyelete mellett" - mondta a Ripostnak dr. Horváth B. Gábor, Csilla ügyvédje.

Az anyuka egyelőre egyelőre nem lehet kettesben nagyobbik fiával, közös programokat sem szervezhet, pedig jogi képviselője szerint megfelelő állapotban van ahhoz, hogy nevelje a kisfiút.

"Kis túlzással most aki kapja, marja állapot áll fent, Csilla is nyugodtan elvihetné Lacikát" - mondta az ügyvéd. Az anya azonban nem akarja még jobban összezavarni a gyermeket, ezért kivárja, hogy hivatalosan kerülhessen hozzá.

Bár a lap kereste Juniort és ügyvédjét, egyelőre nem válaszoltak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!