Az amerikai színészlegenda kedden lett 97 éves. Annyira jó formában van, hogy akár a 100-at is megérheti.


Dick Van Dyke csattanós választ adott arra, amikor néhány napja a hosszú élet titkáról kérdezték, írja a Unilad. A színészlegendát hiába múlt 97 éves kedden, még ma is ugyanúgy közlekedik az utcán, mint a nála jóval fiatalabbak.

A Mary Poppins filmek sztárja úgy véli, hogy jó esélye van a 100 éves kor elérésre is. Van Dyke azzal viccelődött, hogy ha sejtette volna, milyen sokáig fog élni, jobban odafigyelt volna magára. Bár minden bizonnyal így is jobb formában van, mint kortársai. Néhány éve a Mary Poppins visszatér című filmben legalábbis korát meghazudtolóan táncolt. A színész annyira jó erőben érzi magát, hogy az előzetes felkínált három táncvariáció közül a legnehezebbet választotta.

Amikor arról kérdezték, hogy tartja-e a kapcsolatot a hatvanas években készült eredeti film főszereplőjével, Julie Andrews-szal, tréfásan azt válaszolta, hogy semmit nem tud a színésznőről, aki feltehetően emiatt lehet még mindig életben.

Van Dyke manapság már sokkal kevesebb filmet vállal, mint korábban, így több ideje jut a családjára. A már említett négy évvel ezelőtti Mary Poppins visszatér óta mindössze három filmben szerepelt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!