Az énekesnő nagymamája meghalt, miközben épp a Fülöp-szigeteken voltak. A kieső párosnak adták át a helyüket, majd azonnal hazautaztak.


Egy fájdalmas családi tragédia miatt nem folytatja az Ázsia Expresszt Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, írja a Blikk. Az énekesnő a Fülöp-szigeteken tudta meg, hogy meghalt az apai nagymamája, aki nem sokkal az utazásuk előtt került kórházba.

Az apa-lánya páros szívszoprító szavakkal búcsúzott a többiektől:

„Ami itt történt, sírás, nevetés, győzelem, veszteség, úgy gondolom, az élet velejárója. Nagyon szerencsés fickó vagyok, van egy gyönyörű feleségem, öt gyönyörű gyermekem, egyikkel itt vagyok a világ másik felén, és idáig csak örülni tudtunk. Aztán az életben vannak olyan dolgok, amiket nem várunk” – mondta Cserpes István.

– mondta könnyek között Cserpes Laura a kieső párosnak, Zsigmond Anginak és Mészáros Bendének.

„Az ember a tudatában próbálja erősíteni, hogy nem kell búcsúznunk, de az intuíciónk valahol legbelül mégis megsúgja a választ, én ebben hiszek. Amikor utoljára találkoztunk, azért volt kórházban, mert volt egy otthon elszenvedett balesete, amikor eltört két csontja is. Leutaztam Kapuvárra, mert ott volt kórházban, és viszonylag sokat tudtunk beszélgetni, pedig akkor már nagyon gyenge volt. Ritkán beszéltünk a papáról azóta, hogy elhunyt, de emlékszem, ott, a kórházban megkérdeztem tőle, hiányzik-e a papa. Azt felelte, persze, nagyon hiányzik. Én erre mondtam, hogy majd biztos találkoztok, de még maradj velünk egy kicsit, mire mondta, hogy jó. Ez volt az utolsó együtt töltött pár óránk” – mondta korábban a lapnak az énekesnő.

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!