Magyar Elektra azért jelentkezett a műsorba, hogy megmutassa, önállóan mire képes. Ez azonban most nem sikerült neki.


Igazi családi dráma zajlott a Voice szombati válogatóján. Trokán Nórának a saját húgáról kellett volna döntenie, de ő nem akart részlehajló lenni, ezért nem fordult meg. Ahogy a többi coach sem, ezért Magyar Elektra könnyekben tört ki.

- mondta Elektra a Blikknek. Ahogy fogalmazott: ez egy nehéz téma, ami nem szakmai alapon indul, hanem még a gyerekkorából.

„Sok olyan ember hibája, akik meggondolatlanul beszéltek vagy szándékosan bántottak. Az, hogy én is a művészi pályát választottam, csak nehezített a dolgokon. Konkrétan ezért nem kaptam visszautasítást, de a hosszú évek alatt kapott sok verbális dolog miatt kialakítottam magamban egy gátat, önmagamat blokkoltam” - mondta a 25 éves lány.

Elektra azért jelentkezett a tehetségkutatóba, hogy megmutassa, önállóan mire képes. Ez azonban most nem sikerült neki. A lány azt is elárulta, hogy a műsor után a nővérével mindent átbeszélt.

„Megnyugtatott és erőt adott. Tudom, hogy számíthatok rá. Ez egy nehéz szituáció volt, talán így mindenkinek jobb.”

Trokán Nóra az RTL-nek azt mondta, hogy bár a színpadnak háttal ült, már az első másodpercekben felismerte testvére hangját.

„Éreztem, hogy borzasztóan izgul, és én annyira elfogult vagyok, hogy nem tudtam volna őt megítélni. Rengeteg dolog átfutott az agyamon és a lelkemen,

- mondta a színésznő.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!