Összeállították Jeffrey Epstein néhai multimilliomos vádiratát, amelyből igazi szörnyeteg képe rajzolódik ki - írja az MTI.

A dokumentum szerint Epstein két magánszigeten csaknem két évtizeden át, 2001 és 2018 között csempészett át és erőszakolt meg fiatal lányokat.

Volt, hogy a férfi kutatócsapatot állított össze, hogy bűntársaival megtaláljanak egy 15 éves lányt, aki úszva próbált elmenekülni az egyik szigetről, és akit úgy tartott fogva, hogy elvette az útlevelét. Volt egy olyan áldozat is, akit masszőrnek szerződtettek, majd megerőszakoltak. Ő is hiába próbált menekülni - megfenyegették, hogy bántalmazni fogják, ha nem engedelmeskedik.

A vádirat szerint az áldozatok 12 és 17 év közötti lányok voltak, akiket a Virgin-szigetekhez tartozó Kis Szent Jakab-szigeten (amely Epstein magánbirtoka volt) erőszakoltak meg. A dokumentum azt állítja, a milliárdos azért vette meg a szomszédos Nagy Szent Jakab-szigetet, hogy senki se láthasson be magánbirtokára, ahol a bűncselekményeket elkövették.

Az ügyészek szerint

hirdetés

Epstein a legtöbb áldozatát úgy csábította el, hogy modellkedést ajánlott nekik. A Virgin-szigeteken és közelükben található kiskorú lányokról számítógépes nyilvántartást vezetek.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés