A színésznő és Dave Galafassi már csak a közös gyerekek miatt is családként képzeli el a jövőt, igaz, kicsit más formában.


Nem sokkal azután jelentette be a válást Toni Collette, hogy a férje és egy másik nő csókolózásáról jelent meg fotó az interneten, írja a Page Six. Az 50 éves színésznő szerdán újra aktiválta Instagram-fiókját, és itt közölte egy posztban, hogy közel húsz év házasság után külön utakon folytatják a nála hat évvel fiatalabb Dave Galafassivel.

A közösen aláírt bejegyzéshez egy képet csatoltak, melyen a béke és szeretet szavak olvashatók. A nyilatkozatban kifejtik, hogy közös döntést hoztak, de

Hozzáteszik: a jövőben is családként működnek tovább, már csak a közös gyerekek miatt is, igaz, más formában.

TONI COLLETTE (@toni_collette_official) által megosztott bejegyzés

A pár 2003-ban házasodott össze. Két gyerekük közül a lány most 14, a kisfiú 11 éves. Az utóbbi években az Egyesült Államok mellett rengeteg időt töltött a család Ausztráliában is, ahonnan mindketten származnak.

Nem sokkal ezután jelentek meg fotók az interneten férjéről, aki egy szőke nővel csókolózik a sydney-i tengerparton. A nőt később a bulvársajtó a 41 éves Shannon Eganként azonosította, aki csontkovácsként dolgozik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!