A Club 75 Büfé egyik futárát bántalmazták és ki is rabolták. A helyiek szerint ezekben az utcákban a drog ural mindent.


Listát készített egy lajosmizsei büfé tulajdonosa arról, hogy mely utcákba nem szállít ki ételt. Az általa "no-go zónáknak" nevezett környékeken előfordult, hogy rátámadtak a futárra - írja a Blikk.

"A hétfőn történtek miatt az alábbi utcákba a mai naptól nem szállítunk ki: Telepi út, Szív utca, Orgona utca, Bene szél utca, Dankó Pista utca, Fülemüle utca, Bene tanya. A futáraink testi épsége többet ér mindennél! Akik ezekben az utcákban laknak és nem tehetnek róla, azoktól elnézésüket kérjük! Rendelésüket szívesen elkészítjük, ha személyesen a büfénél átveszik" - írta Facebook-posztjában a Club 75 Büfé.

- magyarázták a döntést. A támadás során a futár telefonját próbálták elvenni, a tárcáját pedig sikerült is, amiben rengeteg pénz volt.

"Nyilvánvalóan bizonyos embereket hátrányosan érint a vendéglátóhely döntése, de azt is meg kell érteni, hogy ha valakit atrocitás ért, nem szívesen vállalná fel még egyszer" - nyilatkozta az eset kapcsán a lapnak Basky András polgármester.

- mondta egy helyi lakos a Blikknek a nyomortelepeken uralkodó áldatlan állapotokról.

A lap újságírója a figyelmeztetések ellenére be is merészkedett a büfés által felsorolt utcákba, ahol az egyik ott lakó férfi arról beszélt, hogy ő sincs jó véleménnyel az itt élőkről, de az étterem döntésével nem ért egyet.

"A múltkor megkértek, hogy tegyek itt rendet, el is vertem egy-két gyereket, és még majdnem én kerültem bajba. Kis túlzással majd' minden harmadik házban drogot árulnak.

- mondta János.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!