Egy sörért ment be egy tatabányai lakótelepi kisboltba Farkas Ferenc, de amikor kijött, szóváltásba keveredett az ajtó előtt várakozó nyugdíjas rendőrtiszttel, írja a Blikk.

A férfi azt sérelmezte, hogy szerinte ő következett volna a sorban. A boltba ugyanis a koronavírus-járvány miatt csak egyesével engedik be a vásárlókat.

A vita végén Farkas Ferenc valamivel távolabb kezdte el meginni a sört barátjával. Eközben a teljesen felpaprikázott nyugdíjas rendőr felhívta a fiát, akit a tolakodó férfi után küldött. A két férfi dulakodni kezdett, először Farkas Ferenc ütötte meg a rendőr fiát, majd miközben a kőfalhoz indult, hogy folytassa a sörivást, olyan ütést mért rá a feltápászkodó férfi, amitől a földre zuhant.

Az agyonvert Ferenc testvére szerint a támadó még ekkor sem hagyta abba a földön fekvő férfi püfölését, akinek az egyik ütés erejétől eltört az orrcsontja. A férfi halálát végül az orrvérzés miatti fulladás okozta, nem pedig a fejsérülés.

A gyilkos meg sem próbált segíteni áldozatán, inkább távozni akart a helyszínről, a szemtanúk tartották vissza. Végül a helyszínre kiérkező rendőrök fogták el.

hirdetés



hirdetés