A nő szerint barátok voltak, és részegen estek egymásnak egy kocsma mögött a földön. Csak másnap gondolkodott el azon, hogy ő lehetett Harrynek az első, aki neki tapasztaltnak tűnt.


Ahogy arról mi is beszámoltunk, Harry herceg a Tartalék című önéletrajzában azt írja, hogy egy idősebb nő vette el a szüzességét 2001-ben.

A könyvben nem nevezi meg ezt a bizonyos nőt, de most a Daily Mailnek nyilatkozott Sasha Walpole, aki azt állítja, hogy ő volt az, aki akkor lefeküdt a herceggel egy kocsma mögött, az aktus után pedig megpaskolta a fenekét - írja a Daily Mail.

Walpole most 40 éves, tehát csak két év van közte és a herceg között. Az eset leírása alapján a többség egy nála jóval idősebb nőre tippelt.

Sasha lovász volt III. Károly király highgrove-i birtokán, innen ismerték egymást, jó barátok voltak.

"21 éven át őriztem ezt a titkot. Nem mondtam volna el, ha nem írja le a könyvben" - mondta. Azt sem bánja, hogy Harry nem éppen dicsőséges eseményként emlékszik vissza a légyottra, mert részegek voltak, és egy zsúfolt kocsma mögött, a földön estek egymásnak.

A nő szerint éppen az ő 19. születésnapját ünnepelték, Harry pedig még nem töltötte be a 17-et, pedig a Tartalékban ezt írja. Szerinte Harry próbálkozott be nála, mikor kimentek a kocsma mögé cigarettázni, illetve a herceg tapasztaltnak tűnt.

- mesélte. Szerinte attól volt szikrázó az eset, mert tudták, hogy nem lenne szabad megtörténnie.

"Mindenkinek Harry herceg volt, de számomra ő csak Harry volt. Barátok voltunk, gyakran lógtunk együtt, mindketten szerettük a lovakat. Én már kiskoromtól kezdve szerettem őket, 9 éves koromban kaptam az első lovamat, és mindig is lovakkal akartam foglalkozni. Highgrove-ban kaptam az első munkámat lovászként, ez nagy dolog volt" - számolt Walpole.

- ecsetelte.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!