Lea Turner, egy brit közösségi média coach (bármit is jelentsen ez, lehet olyan edzésterveket ír elő, hogy három poszt 20 perc alatt, utána pedig 40 kedvelés) oda van a szivárványokért. Olyannyira, hogy ezt a nevében, emojiként is használta az üzleti közösségi oldal, a LinkedIn-profilján - írja a Mirror.


Egyszer azonban azon kapta magát, hogy nem engedi a rendszer belépni, azzal magyarázták az oldalnál, hogy csak a valódi nevét használhatja, mindenféle szivárvány meg emoji nélkül.

A 35 éves nő erre gondolt egyet, és hogy megmutassa, vele nem lehet packázni, hivatalosan is megváltoztatta a nevét Lea Rainbow Turnerre, vagyis középső névnek felvette a szivárványt. Majd jelentkezett a LinkedInnél, hogy most már törvényesen is ott van a nevében, hogy Rainbow, szóval legyenek kedvesek, használhassa ezentúl az emojit. De nem engedték, hogy a jellel helyettesítse a szót, úgyhogy kiposztolta, hogy hiába változtatta meg a nevét, az emojit így sem használhatja, amivel aztán elég sok embert elszórakoztatott, felkapták az interneten.

Mire jött még egy válasz a LinkedIntől, ami aztán újból meglepte: a közösségi oldal ugyanis azt írta, hogy elnézést kérnek, korábbi döntésük hiba volt, nyugodtan használjon bármilyen emojit, szimbólumot a nevénél.

Vagyis Lea Rainbow Turner teljesen hiába intézte el a névváltoztatást.

Turner azt mondja 54 fontba, vagyis 22 ezer forintba került neki a névváltoztatás, de tulajdonképpen teljesen megérte, mert a története végül 1500 font (620 ezer forint) bevételt generált neki, annyian megkeresték, miután felkapta az internet a sztorit.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!