Szerinte a bajok akkor kezdődtek, amikor tavaly nyáron kiderült, hogy a Fekete Vonat újra összeáll egy koncertre.


Csak akkor láttuk, ha pénz kellett neki - ezt mondta a Blikknek Beat egykori szomszédja. A rapper a Fekete Vonat nagy visszatérő koncertje előtt költözött el a családjától, télen munkásszállóra került, de nem rég onnan is el kellett jönnie.

Beat novemberben költözött el otthonról. Elmondása szerint

Bár a buli teltházas volt, és a visszajelzések alapján a közönség nagyon élvezte a koncertet, a rendezvény anyagilag mégis kudarc volt.

Beatnak azóta ki kellett költöznie a munkásszállóról is, és azt mondta: csak a barátainak köszönheti, hogy van fedél a feje felett.

A Blikknek most megszólalt a zenész egykori szomszédja is. Szerinte a bajok akkor kezdődtek, amikor tavaly nyáron megjelent náluk L.L. Junior, majd kiderült, hogy egy nagykoncertre újra összeállnak. Az egykori szomszéd szerint Beat novemberben hangosan kiabálva elhagyta a családját, erre lettek figyelmesek a közelükben élő lakók.

– mondta a neve elhallgatását kérő szomszéd.

Azt is hozzátette, hogy miután elköltözött, a zenész nem egyből egy munkásszállóra ment, hanem egy hotelbe - feltehetően a Fekete Vonat-koncert előlegéből. A szomszédok úgy tudják, Beat már néhány nappal a költözése után összejött egy másik, fiatalabb nővel.

A lap megkereste Beatet is az ügyben, de nem sikerült elérniük a rappert.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!