Az unokatestvér azonosította azt a tunéziai férfit, akit a gyanú szerint P- Szilvia megölt. A férfi testét feldarabolta, majd sósavval leöntve próbálta meg eltüntetni.

Az áldozatot csak a tetoválásai alapján tudta beazonosítani a rokona, aki Londonból érkezett Magyarországra - írta meg a Blikk.

Elmondása szerint

a családot sokkolták a történtek, és szeretnék mielőbb megtudni, hogy mi történt a férfival.

Az áldozat Achref szülei Tunéziában élnek, ahonnan bonyolult és hosszadalmas lett volna, ha ők utaznak a holttest azonosítására. Ezért kérték meg az unokatestvért, hogy segítsen ebben. A rokont a hatóságok is segítették, még azt is felajánlották neki, hogy elviszik a hullaházba.

"Rettegtem attól, hogy milyen látvány fogad, de tudtam, hogy a család és Achref miatt muszáj megtennem. Végül csak a tetoválása alapján tudtam azonosítani"

– mondta el a lapnak W. aki szintén nagyon haragszik a szörnyű tragédia miatt. Azt sem érti, hogy a gyanúsított édesanyja miért van még szabadlábon, holott segített a lányának a holttest eltüntetésében.

"Minél hamarabb válaszokat akarunk. Bár én szívem szerint felkeresném Szilvia családját, hogy mindent megtudjak, Achref szülei határozottan megtiltották, hogy odamenjek. Szomorúak, dühösek és tehetetlenek vagyunk, ráadásul – mivel több ezer kilométerre élünk – nehezebb az ügyeket intézni" – mondta a férfi.

Azt ígérte, hogy nem hagyják annyiban a dolgot, és azt szeretnék, ha a bűnös élete végéig rács mögött maradna - írta a Blikk.

A tragédia előzményeiért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>