Zenehallgatásra kérte kölcsön ismerőse telefonját B. Lóránd. Nagy segítséget jelentett a bűncselekmény elkövetésében, hogy a telefon feloldókódja megegyezett a netbanki belépőkóddal is.


Zenehallgatásra kérte kölcsön ismerőse telefonját B. Lóránd, amikor két hölggyel italoztak barátja lakásán. Az, hogy a csajozás szempontjából mennyire volt sikeres az este, nem tudni, de a férfi úgy gondolta, szerez magának még egy kis örömöt azzal, hogy a kölcsönadott mobilról,

Sokat segített a furfangos terv végrehajtásában, hogy a telefon feloldókódja megegyezett a netbanki belépőkóddal is.

A rendőrség közleménye szerint az elkövető körözését tavaly augusztus 25-én rendelték el. B. Loránd március 29-én egy másik ügyből miatt jelent meg az V. kerületi kapitányságon, ahol el is fogták.

B. Lórándnak információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett, valamint lopás vétsége miatt kell felelnie a bíróság előtt. A rendőrség lezárta a nyomozást, átadta a nyomozati anyagokat az ügyészségnek.

Mit is mondhatnánk erre B Lórándnak? François Villon Vörös Coquillardjával szólva: „a rum tette ezt s az átkozott likőr” (Faludy György fordítása)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!