Az amerikai jobboldali sajtóban rendkívül népszerű konzervatív kommentátor, Candace Owens a koronavírus-járvány kezdete óta igyekszik minimalizálni a covid-19 veszélyét, és rendszeresen kikelt a kötelező maszkhasználat, valamint az oltások ellen. Így amikor pénteken kiderült, hogy "hirtelen támadt betegség" miatt kénytelen volt lemondani beszédét egy texasi rendezvényen, a baloldalon sokan nyílt kárörömmel vetették fel annak lehetőségét, hogy covidos lett.

Owens ezt hétfőn tagadta, közölve, hogy jelenleg az amerikai elit egyik kedvenc pihenőhelyén, a coloradói Aspenben van, a hegyek között a családjával, és még "mindig büszkén beoltatlan, és maszknélküli", és nem covidos.

Azonban ebben nem lehetett teljesen biztos, hiszen bejelentkezett egy covid-tesztre egy helyi magánklinikán. És még most sem lehet biztos.

A klinika tulajdonosa ugyanis levélben közölte vele, hogy nem adnak neki időpontot, és ezt meg is indokolta. Az Owensnek küldött e-mailben közölte vele, hogy:

Nem támogathatunk senkit, aki aktívan dolgozott azért, hogy hamis állítások terjesztésével rosszabbá tegye ezt a járványt, és átpolitizálta a maszkhordás kérdését, és aktívan lebeszélte az embereket a maszkhordásról, és az életmentő oltások beadatásáról.

Majd közölte vele, hogy az önkormányzatnál van egy közegészségügyi tesztelőhely, amit ingyenesen igénybe vehet.

Candace Owens tried to get a COVID test in Aspen, CO, but was denied service (from a private facility) and received this email, and it's the best thing I've ever read. pic.twitter.com/aSOKBXOvsQ

- Brian Tyler Cohen (@briantylercohen) September 2, 2021

Kapcsolódó

"Ha nem kellett az oltás, akkor se menjetek kórházba, ha covidosok lesztek"

Brutálisan őszinte üzenetet küldött az oltáselleneseknek egy mellrákos nő elkeseredett férje.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!