A Slipknot és a Stone Sour zenekarok frontembere második szólóalbumával turnézik, és június 5-én koncertezik majd a Barba Negrában.


Corey Taylor, a Slipknot és a Stone Sour ikonikus frontembere, idén nyáron Budapestre látogat, hogy szólókarrierje legújabb állomásaként június 5-én a Barba Negra színpadán lépjen fel. A rajongók már most izgatottan várják, hogy élőben hallhassák a tavaly szeptemberben megjelent ’CMF2’ album dalait.

Corey Taylor nemcsak a zenei világban hagyott nyomot, hanem íróként és színészként is ismert. Több könyv szerzője, amelyek a New York Times bestsellerlistáján szerepeltek, és számos filmben is feltűnt. Taylor karrierje során egy sor platina- és aranylemezt zsebelt be, albumai közül három a Billboard 200 első helyén, öt pedig a top 10-ben debütált. A Slipknottal 2006-ban Grammy-díjat nyert, ami csak tovább növelte hírnevét.

A sokoldalú zenész nemrégiben megvásárolta a Famous Monsters magazin jogait, és tervei között horrorfilmek és fesztiválok rendezése is szerepel. Emellett jótékonysági tevékenységeiről is ismert: 2020-ban több mint 300 000 dollárt gyűjtött össze a Covid-19 elleni küzdelem támogatására, 13 dedikált gitárját árverésre bocsátva. Elindította a nonprofit The Taylor Foundationt, amely a veterán katonákat támogatja.

A ’CMF2’ Taylor második szólóalbuma, amely még inkább tükrözi a zenész valódi énjét. Az album megjelenése után amerikai turnéra indult, amelyet egy nyugat-európai kör követett, és decemberben Ausztráliába is ellátogattak. Nyáron visszatérnek Európába, és ennek keretében lépnek fel Budapesten.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!