A vasárnapi 264. UFC-gála főmeccsét Dustin Poirier nyerte Conor McGregor ellen, miután az ír ketrecharcosnak eltört a lába.

Amint elkezdődött az összecsapás, egymásnak esett a két bunyós csépelte és rúgta egymást ahogy csak tudta, szó nem volt taktikus kivárásról. Azonban ez volt McGregor veszte is, mivel valószínűleg akkor repedt meg a bokája, amikor az egyik rúgását kivédte Poirer. Nem sokkal később egy rettentően szerencsétlen lépésnél végül el is tört a lába, így az első menetben véget ért a meccs. Mivel McGregor nem tudta folytatni, Porier TKO-val nyert.

Conor McGregor breaks his ankle and Dustin Poirier wins by injury TKO ????

pic.twitter.com/KWUyvmq7CZ

- the Sports ON Tap (@thesportsontap) July 11, 2021

Ez volt kettejük harmadik bunyója, 2014-ben McGregor, idén januárban Poirier nyert kiütéssel, de így mindkettejüknek lesz hiányérzete a lezárást jelentő vasárnapi összecsapás kapcsán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!