Az utóbbi időszakban sikerült híznia néhány kilót, miután tavaly nyáron egy pszichiátriai kezelést is megjárt. Cinthya Dictator elmondta, hogy táplálkozási zavara összetett probléma, amit nagyon nehéz kezelni.

Ez az a téma, amiről nem könnyű nekem beszélni. Nyilván mindenkinek feltűnt, hogy az elmúlt években gyakran volt súlycsökkenésem. Ennek egyébként szervi okai is vannak, azon kívül, hogy pszichés okai is

- kezdte InstaStoryjában.

Magamnál azt is észrevettem, hogy bizonyos szintig beleragadtam a gyerekkorba és ha nem eszem, akkor a testem is egészen gyermeki verziót tud ölteni. Valahogy ebben a gyermektestben én komfortosan érzem magam, annak ellenére, hogy vágyodom a nőiesség felé is. És ezen felül még van egy gyomorszájszűkületem és egy rekeszsérvem, ami miatt nem tudok sokat enni, mert rosszul leszek és ez a kettő sajnos nagyon jól kiegészíti egymást.

Cinthya Dictator beöltözött Elon Musknak, Kim Kardashiannak, meg Jézusnak is

2019 hőskaraktereinek kívánt beöltözni.

Cinthya Dictator arról is beszélt, hogy mennyire rosszul élte meg a nyilvánosság támadásait.

Nem sokat segített a folyamatos ítélkezés és a kommentelők véleménye. Mindig elmondták, hogy mennyire ocsmány vagyok, meg gusztustalan, mint egy beteg kisfiú. Elvesztettem a motivációmat abban, hogy szebb lehessek. Úgy gondoltam, úgyse tudok megfelelni, úgyis ocsmánynak tart mindenki, ezért visszamenekültem a gyerekkorba és a nemtelenségbe, hogy ne kelljen azt a felelősséget magamra venni, hogy hogyan is válhatok nővé.

Kiemelt kép: Instagram/@cinthyadictator


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!