A 3 éves kislány 27 éves apját a videó alapján kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják.


Cigaretta sodrására biztatta 3 éves kislányát egy Baranya megyei férfi, erről pedig videót is készített. Látszik, hogy a kislány rutinosnak tűnő mozdulatokkal nyúlt a dohányhoz, apja pedig ezen percekig szórakozott. A rendőrség kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítja a 27 éves apát, valamint kábítószer birtoklásával is, mert pozitív lett a rajta elvégzett drogteszt - hangzott el az RTL híradójában.

- Neked csináltam. - Mi ez? - Joint! - Kemény vagy azért a k**va szádat.

- Komoly vagyok! - Azt b**meg!

A kislány perceken át, lassú mozdulatokkal tölti meg a dohánnyal a cigarettapapírt, miközben apja folyamatosan biztatja. A videóban elhangzik a joint szó, ami utalhat arra is, csak a cigarettában kábítószer lehet.

A híradó által megkérdezett gyermekpszichológus szerint az alig néhány perces videó alapján úgy tűnik, a kislány rendezetlen és elhanyagolt körülmények között élhet. A férfi pedig nem csak azzal veszélyeztette, hogy a sodrásra biztatta.

Hal Melinda, MCC Tanuláskutató Intézet, vezető kutató, Klinikai szakpszichológus:

Borbély Zoltán ügyvéd szerint kiskorú veszélyeztetéséért akár 5 év börtön is járhat:

"Hogyha valakit züllött életmódra bír rá, ez is megvalósíthatja a kiskorú veszélyeztetését. Nyilvánvalóan egy kábítószeres cigaretta sodrása, vagy annak imitálása mindenképpen felveti ennek a gyanúját, és a kiskorú értelmi erkölcsi és érzelmi fejlődését hátrányosan befolyásolhatja."

A rendőrség nyomozást indított. A 3 éves kislány 27 éves apját a videó alapján kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják, emellett kábítószer birtoklásával is, mert pozitív eredményt mutatott a rajta elvégzett gyorsteszt.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!