Alig indult el a műsor, máris volt kakaskodás: a színész és az influenszer már biztosan nem fog kijönni egymással. Elhangzottak egészen kemény mondatok is.


A negyedik évada fut a TV2-n a Farm VIP-nek, és ahogy az kell, már kóstolgatták is egymást a résztvevők.

Szabyest és Rékasi Károly nem lesz jóban egymással, ez már most látszik, a balhé akkor robbant ki először, amikor a piros és sárga csapatnak cserélniük kellett egy-egy tagot. A pirosoktól Szabyest ment el, Rékasi Károly ezt nem vette jó néven, Szabyest pedig úgy érezte, hogy a színész emiatt rá haragszik. Azt mondta, gyűlöletet érzett Rékasi szemében, amikor ránézett, bár a színész szerint a helyzettel van baja.

- mondta Rékasi.

"Azt éreztette velem a Karcsi, hogy minek jöttem ide. És hiába mondja a szemembe, hogy nem velem van a baj, én úgy éreztem, hogy de, velem van a baj" - mondta Szabyest.

Ráadásul a vacsoránál is folytatódott a konfliktus. Szabyest szerint amíg a piros csapatban volt, a társaival azt gondolták róluk, hogy fegyelmezetlenek és nem elég összeszedettek. Ezen akkor még Rékasi csak mérsékelten akadt ki, később a kamera előtt nem annyira fogta vissza magát:

- mondta a színész.

Szabyest pedig így reagált minderre:

"Az igazság az, hogy pirosként is azt gondoltam, hogy én nem feltétlen tartoznék ide. Ebben a vacsoraszituációban sem szerettem volna ide tartozni, mert úgy éreztem, hogy támadva vagyok. Karcsi teljesen tiltakozott az ellen, hogy én elkezdjem elmondani, milyennek látom, mert hát őt nem érdekli! Az a baj, hogy általában mindig bűzlik valami, amikor valaki ennyire próbál magának megfelelni"


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!