Az 58 éves sztárnak jó oka volt rá, hogy letegye a poharat, miután ő és környezete is megszenvedte alkohol- és drogfüggőségét.


6 éve tiszta, azaz azóta nem iszik egy korty alkoholt sem Charlie Sheen, akinek korábban komoly gondja volt az itallal és a kábítószerek használatával is.

A színész a People magazinnak elmondta:

Beszélt arról is, hogy életének volt olyan mély szakasza, amikor már alkohollal indította a reggelét, például alap volt, hogy viszkit önt a kávéjába. Ahogy mondja, reggelente ma már sokkal inkább híreket olvas, edz, e-mailekre válaszol, és a gyerekeit készíti fel az iskolára.

Charlie Sheen elárulta azt is, mi volt az a pillanat, amikor úgy döntötte, végleg leteszi a poharat:

Az első hónapban úgy voltam vele, adok ennek időt, hátha jobban leszek attól, hogy nem iszom, talán javulhatnak az emberi kapcsolataim is. És így lett. Ezért még tovább mentem, ami nehéz volt, tele húzós időszakokkal, de volt lendületem. Jött a visszacsatolás, hogy ez az az oldal, ahol nekem állnom kell. Nem tudtam tovább tagadni sem.”

Sheen arról is nyilatkozott, hogy az elmúlt időszak filmmentes évei után készen áll arra is, hogy újra hollywoodi filmekben szerepeljen.

(via 24.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!