Gyerekeknek szóló képeskönyvet írt Channing Tatum, írja a Hollywood Reporter. A The One and Only Sparkella című könyv, melyet a színész hétéves kislányának, Everlynek dedikált, 2021. május 4-én jelenik meg.


A színész az Instagramon jelentette be hétfőn a hírt, ahol azt is elmondta, hogy a karantén alatt sok időt töltött kislányával és közben rájött, hogy benne is él egy gyermek. Róla mintázta a könyv főhősét, Ellát, akit az első iskolai napján kicsúfolnak, mert szereti a csillogó dolgokat. A kislányt papája arra bíztatja ennek ellenére, hogy ne törődjön azzal, mint mondanak mások, vállalja önmagát, hordja a diszkós cipőit, a csillogós hátizsákját és a szalagjait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Guys, I don't know about you but things got a little weird for me in quarantine. I ended up accidentally locking myself in my 7 year old daughter's room. And I ended up finding my inner child. So this is what I created for my little girl. From what is, I guess, the little girl in me. Thanks for reading. #Sparkella bit.ly/OneAndOnlySparkella

Channing Tatum (@channingtatum) által megosztott bejegyzés, Aug 31., 2020, időpont: 11:00 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: KEITH MAYHEW / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!