A zenész házaspár nem ismerte fel őt egy kihívásban. Korda György később elnézést kért emiatt Alextől.


Korda Györgynek és Balázs Klárinak alapvetően se lenne oka elnézést kérni azért, ha nem ismernek fel vagy ha egyáltalán nem is ismernek - írta ByeAlex a Facebook-oldalán. A zenésznek azonban jól esett a bocsánatkérésük, szerinte ilyen kedvességre, és úriemberi viselkedésre igen kevesen képesek.

Az ügy onnan ered, hogy nemrég a Korda-házaspár részt vett egy népszerű TikTok-kihívásban, amelyben ismert magyar embereket kell felismerni egy fotó alapján.

Korda később a Blikk műsorában elnézést kért a zenésztől, akinek a dalait és a személyét is nagyon kedveli. Korda azt mondta, hogy Alex hajszíne zavarta meg.

- üzente Korda György.

Alex a Facebook-oldalán úgy fogalmazott, hogy „napok óta megy ez a butaság”, amelyben szerinte próbálják őt összeugrasztani a Korda-házaspárral.

„Korda Györgynek és Balázs Klárinak alapvetően se lenne oka elnézést kérni azért, ha nem ismernek fel vagy ha egyáltalán nem is ismernek, hisz más generációk vagyunk” - írta a bejegyzésében. Alex azt is hozzátette direkt azért nem reagált az ügyre, mert szerinte az eredeti videó is kedves.

- írta a zenész. Ahogy fogalmazott, a bocsánatkérés nagyon viszont nagyon kedven, nem számított ilyesmire.

„Egy viszont biztos: ilyen pozitív emberekre, erre a jó kedélyre, kedvességre, és úriemberi viselkedésre igen kevesen képesek. Nem véletlen, hogy évtizedek teltek el, de a mai fiatalok is rajongva fogadják őket a fesztiválokon” - tette hozzá Alex, aki a zenekara nevében is megköszönte a kedves szavakat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!