P. Kittit 2014-ben verte agyon egy győri házaspár, akik korábban befogadták. A lány holtteste továbbra sem került elő.


Egy 51 éves nőt és egy 28 éves férfit gyanúsít a rendőrség egy 2014-ben elkövetett gyilkossággal, a bíróság elrendelte a letartóztatásukat. A rendőrség szerint M. Milán és M. Milánné agyonverte P. Kittit, majd a lány holttestét elásták Győr környékén.

A kilenc évvel ezelőtti ügyben kedden tartott sajtótájékoztatót a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Blikk beszámolója szerint itt elhangzott, hogy a házaspár régóta ismerte a fiatal lányt, aki befogadtak a győri lakásukba. 2014 augusztusában azonban vita alakult a pár és Kitti között, ennek során pedig a gyanúsítottak

Ezután áldozatuk holttestét vélhetően egy bőröndbe rakták, majd taxit hívtak, és a város határába vitették magukat, ahol elásták a holttestet.

A Kisalföld kérdésére Nagy Ágnes rendőr ezredes és bűnügyi igazgató azt mondta, hogy a tetteseknél sem ásó, sem kapa nem volt, ezért kerti eszközök helyett

A lány anyja 2016-ban jelentette be Kitti eltűnését, azonban akkor kiderült, hogy nem tartják egymással a kapcsolatot. Ekkor körözési eljárás indult a lány után. A nyomozók tudták, hogy az eltűnése előtt Kitti egy győri lakásban élt, annak is utánanéztek kikkel lakott együtt, de a nyomozás itt holtpontra jutott. Kittit 2016 augusztusában eltűntnek nyilvánították.

ami szerint Kitti már 2014 augusztusában bűncselekmény áldozata lett. Február 3-án indult újra a nyomozás, február 7-én hajnalban pedig letartóztatták a két gyanúsítottat.

A lány holttestének a felkutatását február 16-án kezdték el tetemkereső kutyák és talajradar segítségével. A keresés azonban egyelőre nem vezetett eredményre.

M. Milán és M. Milánné ellen halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!