Különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt indított büntetőeljárást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság két férfival szemben, mert felgyújtottak két lakókocsit Debrecenben, a Benedek Mihály utcában.

A helyszíni szemle és a szakértői vizsgálatok megállapították, hogy a tüzet szándékos gyújtogatás okozta. Mint kiderült, a lakókocsiban egy férfi és egy nő tartózkodott, amikor három ismerősük meglátogatta őket. Italozni kezdtek, azonban a vendégek közül a 36 éves T. Tamás és a 37 éves G. József számon kérték egy régi sérelmüket az őket vendégül látó 44 éves férfin.

police.hu

A vita egészen addig fajult, hogy a két férfi brutálisan megverte a férfit, majd a magatehetetlenül fekvő áldozatukra, valamint a velük együtt érkező barátjukra és az 58 éves nőre gyújtották a lakókocsit. Az összevert férfit az időközben hazaérkező lakótársa húzta ki a lángoló trélerből, majd kisegítette a még bennmaradt két bajbajutottat is. Az orvosi vélemények alapján a 44 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében.

police.hu

A debreceni rendőrök még aznap beazonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket, akik részletes beismerő vallomást tettek a gyanúsítotti kihallgatásuk során. A Hajdú-Bihari Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette a két debreceni lakost, az ügyben eljáró nyomozási bíró pedig el is rendelte a letartóztatásukat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!