A majom legalább húsz embert támadott meg, köztük nyolc gyereket. Végül drónnal sikerült a nyomára bukkanni és egy nyugtató lövedék segítségével ártalmatlanítani az Indiában garázdálkodó állatot.


Hosszas hajsza után sikerült elfogni a napokban azt a majmot, amely két hétig terrorizálta az indiai Madhya Pradesh állam lakóit - írja a Daily Star.

Korábban nagyjából 200 angol fontnak megfelelő rúpiát ajánlottak fel annak, aki segít elfogni a randalírozó majmot. Helyi tisztviselők elmondása szerint az erőszakos főemlős épületek tetején és ablakpárkányokon várakozott, mielőtt áldozatait meglátva támadásba lendült. A megtámadott emberek közül többen olyan mély sebesüléseket szenvedtek, hogy össze kellett varrni a sebeiket.

"Az önkormányzatnak nem voltak meg az eszközei arra, hogy elfogja ezt a majmot" - magyarázta Vinod Sahu helyi tisztviselő, hogy miért kérték külső segítséget a probléma megoldásához. Végül Ujjain városából hívtak egy csapatot, akiknek négy órába telt az állat elfogása, így övék lett a felajánlott pénzjutalom.

hogy ne ismétlődhessenek meg a támadások.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!