Bár csupán néhány napja megy a női kézilabda-világbajnokság, több súlyos sérülés is történt. A spanyolországi tornán először a dán Mia Rej, majd a román Oana Bors esett ki térdproblémák miatt, majd a horvát Josipa Mamicot is hordágyon kellett levinni.

Kapcsolódó

Horrorsérülés a kézivébén, hordágyon vitték le a pályáról a játékost

Csapattársai közül többen is elsírták magukat.

A Paraguay elleni csoportmeccset követően a sajtó nem fukarkodott a jelzőkkel, ám ezúttal - szerencsére - tévedett. A horvát lapok szerint ugyanis a jobbszélső a gólja után egyszerűen rosszul esett és a csípőjét ütötte meg.

Kapcsolódó

Újabb borzalmas sérülés a női kézilabda-világbajnokságon

A 18 éves nagybányai szélső, Oana Bors számára ennyi volt a vb.

Ezt pedig egy nap alatt kiheverte, így a Sportnet.hr szerint ott lesz a Japán elleni, hétfő esti utolsó csoportmérkőzésen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!