Két vemhes anyaállat is volt az áldozatok között, az állatokat különös kegyetlenséggel végezték ki éjszaka.


Felkavaró képeket osztott meg Csokis Tibi a közösségi oldalán , melyen lemészárolt birkák láthatók.

Ezzel akartak figyelmeztetni egy őrbottyáni vállalkozót, de valószínűleg célt tévesztettek - véli a mulatós sztár.

A kegyetlen állatkínzás október 23-ra virradó éjszaka történt, és négy birka esett áldozatul. Két vemhes állat - egyikük ikerbáránnyal várandós - átvágott torokkal feküdt a legelőn, és közel hozzájuk a másik két, növendék állatra is megcsonkolva, koponyasérülésekkel, vérbe fagyva találtak rá - írja a Blikk.

A helyszínelő rendőrök és az igazságügyi szakértő is úgy vélte, hogy emberek követték el a támadást. Az ipari kamera felvételei alapján is úgy tűnik, hogy "3 vagy 4 ember kaphatta el a kis keresztlányom állatait, amelyek a Helyi Retro Csárda tulajdonosa által bérbe adott területen legelésztek. Elképzelhető, hogy neki szólhatott a figyelmeztetés"

- mondta az énekes.

Elmondása szerint: "szenvtelen módon torkon szúrták, megkínozták az állatokat, az egyiknek még a szarva is kitört, amikor valamilyen kemény tárggyal betörték a koponyáját. Még a szakértő is meglepődött a brutális mészárláson".

A mulatós sztárt is megdöbbentette az eset, 100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki értelmezhető információt ad és ezzel segíti nyomozást.

A lap megjegyzi, hogy az állatvédelmi törvény szerint az állatkínzással felérő tömeges mészárlás legalább 3 éves szabadságvesztéssel sújtható.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!