A zenészt sokkolta az ítélet, egy ismerőse szerint „nagyon mélyen van”. A rajongói azonban támogatják a bajban.


Elvonult a világ elől Bródy János, miután kiderült, hogy a fiát két év börtönbüntetésre ítélték Amerikában - írja a Blikk. A zenész senkinek nem veszi fel a telefont, mindenkitől elzárkózik.

Múlt héten derült ki, hogy a 38 éves Bródy Dánielt két év börtönre ítélte egy san franciscói bíróság, mert feltörte az őt alkalmazó bank rendszerét, miután a cég elbocsátotta. Dániel vallomásában azt mondta, hogy a kirúgása után nehéz anyagi helyzetbe került és „végső kétségbeesésében” hatolt be a banki informatikai rendszerbe, ahol adatok letörlésével összesen

A Blikk szerint a család ugyan tudott a perről, mert a férfit két évvel ezelőtt vádolták meg, az ítélet azonban sokkolta a családot és magát Bródy Jánost is.

- mondta lapnak a zenész egyik ismerőse. Azt is elárulta, hogy még a legközelebbi barátok sem tudtak arról, mi történik Bródy Dániellel Amerikában.

Bródy hétfőn egy sokat mondó idézetet posztolt a Facebook-oldalán:

„Szelíd legyél, derűs és hallgatag, és bölcs mosollyal tűrd, ha bántanak. Legyél folyó, s ha támad majd a tél, páncélod lesz, kemény és hófehér…”

A sorok a Ne várd a májust című slágerből vannak. Úgy tűnik azonban, hogy a legendás zenész mégsem maradt teljesen egyedül a bánatában: a rajongói most is mellette vanna, és rengeteg támogató üzenetet kapott a közösségi oldalán.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!