Britney csak egy autogramot szeretett volna kérni, amikor az incidens történt. Vannak homályos pontok a sztoriban.


Szokatlan és meglehetősen kellemetlen incidens történt a minap Britney Spearsszel egy Las Vegas-i étteremben – erről maga az énekesnő számolt be Instagram-oldalán.

Britney a helyszínen kiszúrta az NBA kosárlabda-bajnokság egyik (nem csak magasságban) legnagyobb sztárját, a francia Victor Wembanyamát. Mivel nagy rajongója a sportolónak, elindult felé, hogy gratuláljon.

Csakhogy állítása szerint Wembanyama egyik testőre közbelépett, nem engedte a sportoló közelébe, sőt

Az ügy ugyanakkor nem egyértelmű, mert a két fél máshogy számol be róla. Spears szerint ezzel traumatikus élmény érte, Wembanyama ugyanakkor azt állítja, semmit nem látott az esetből.

„A traumatikus élmények nem újak számomra, volt már részem ezekben. Nem voltam felkészülve arra, ami tegnap este történt velem” – írja az énekesnő. A kosaras ugyanakkor azt mondja, azt érezte, hogy hátulról valaki megragadja őt, ami miatt a biztonságiak közbeavatkoztak.

Britney Spears egyenesen odáig megy, hogy feljelentést tesz az ügyben a helyi rendőrségen. Bár a biztonsági őr bocsánatot kért tőle az incidens után, Spears ennél többet szeretne.

„Túl sok a fizikai erőszak ebben a világban. Gyakran zárt ajtók mögött. Még nem kaptam nyilvános bocsánatkérést a játékostól, a biztonságiaktól. Remélem, megteszik” – fogalmazott.

Hozzátette, hozzá is odamentek autogramot kérni az este folyamán, egy 20 fős csoport is, de ott senki nem kapott pofont, pedig neki is vannak biztonsági emberei.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!