Úgy tudni, csütörtökön összeházasodott Britney Spears és Sam Asghari. Az esküvőt az előzetesen kiszivárgott információk szerint viszonylag szűk körűnek tervezték, az énekesnő családtagjai közül például egyedül a bátyja kapott meghívót. A TMZ szerint azonban megpróbált beszökni Spears egyik ex-férje.

Kapcsolódó

TMZ: Ma lesz Britney Spears és Sam Asghari esküvője

Információik szerint az énekesnő csak a bátyját hívta meg a családtagjai közül.

Az énekesnő első férje, Jason Alexander próbált meg bejutni az eseményre, az akció alatt pedig élőben bejelentkezett az Instagramon. A felvételen hallani, ahogy a biztonságiaknak azt mondja, Britney Spears az első és egyetlen felesége, tőle kapott meghívást a ceremóniára. Ezután egy időre lefagyott a telefonja, majd legközelebb már azt láthatták a követői, hogy az énekesnő házában van.

Riasztották a rendőrséget, akik a helyszínre érkezve birtokháborítás, vandalizmus és a biztonsági szolgálat két tagjának megütése miatt vették őrizetbe a betolakodót. A férfi ellen egyébként egy másik megyében is folyik eljárás, ott lopással vádolják.

Britney Spears ügyvédje, Mathew Rosengart a TMZ-nek azt mondta, a menyasszony "teljesen kiborult", hogy Alexander megpróbálta tönkretenni az esküvőt.

Spears és Alexander gyerekkori pajtások voltak. 2004. január 3-án, egy átmulatott Las Vegas-i éjszaka után léptek házasságra. A frigy mindössze 55 óráig tartott, utána érvénytelenítették. Az év júliusában az énekesnő már Kevin Federline jegyese volt, akivel két közös fiuk született, 2007-ben váltak el útjaik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!