A színész szerint sok mindenen átmentek együtt, de ez a döntés volt a legjobb mindkettőjüknek.


Nemrégiben kiderült, hogy szakított kedvesével Brasch Bence, de mint kiderült, ezzel együtt sok dolgot megtudott magáról is:

„Korábban kapcsolatfüggő voltam. És ezt nemcsak a párkapcsolatokra, hanem a barátságokra is értem. Nekem egyszerűen mindig kellett lennem valakivel. Állandóan kerestem a társaságot ahhoz, hogy jól érezzem magam. Néhány hete, szilveszterkor azonban ez megváltozott. Miután lejátszottam két előadást, hazamentem a lakásomba, kibontottam egyedül egy üveg pezsgőt, azt iszogattam, és közben végiggondoltam az elmúlt egy évet. Engem is meglepett, ez mennyire jólesett, mint ahogyan az is, hogy az egyedüllétben kezdenek kialakulni a saját kis szertartásaim, napi rutinjaim, és ezek szintén segítik a belső békémet.

Rájöttem, hogy szükségem van az egyedüllétre is, és arra vágyom, hogy a majdani párkapcsolatomban ne essek vissza a társfüggőségbe, hanem meg tudjon maradni az autonóm lényem, amit én is szeretnék majd a másik félnek megadni. Ez az évem a munkáról szól, sok színházi előadással, nyáron forgatásokkal és reményeim szerint sok bokszmeccsel tarkítva, de ha mindeközben megismerek valakit, aki fontossá válik, nem fogok ellenállni" - mondta.

A színész, a Csillag születik korábbi felfedezettje, a Sztárbox 2023-as bajnoka őszintén beszélt a szakításának okáról - írja a Blikk a Frizbi TV beharangozója alapján.

Ebben elmondta:

Úgy vélte, hogy ez a döntés volt a legjobb mindkettőjüknek, és szerinte a volt párja is belátta ezt.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!