Brad Pitt, bár megtehetné, nem tervez idős színészként másodvirágzást. Ugyan nemrég Oscart nyert, idén pedig két nagy filmje is érkezik, ezzel együtt úgy látja, hogy lassan itt a vége.


Úgy gondolom, hogy már az utolsó szakaszban vagyok. Ez az utolsó félév vagy harmadév

- fogalmazott hollywoodi színészkarrierjéről Brad Pitt a GQ-nak adott interjújában, amiben arról is beszélt, hogyan képzeli el a karrierje végső szakaszát.

Pitt színészként idén augusztusban A gyilkos járat (Bullet Train) című akciófilmben és az Oscar-szezonra időzített Babylon című drámában lesz látható, amit Damien Chazelle rendez a La La Land valamiféle folytatásaként: a régi Hollywoodot idéző film a némafilmes és a hangosfilmes korszak közötti váltásról mesél majd, Pitt Margot Robbie-val játszik együtt benne.

Pitt karrierje azonban már rég nem csak a színészetet jelenti, produkciós cége, a Plan B fontos címeket jegyez, a nemsokára megérkező új Marilyn Monroe-film, a Blonde Ana de Armasszal, és a Rooney Marával és Frances McDormanddel készült Women Talking című drámát erőszaktevőikkel szemben kiálló nőkről szintén nagy várakozás előzi meg.

Korábban Quentin Tarantino beszélt arról ugyancsak a GQ-nak, hogy Brad Pitt nyugdíjba vonulásával Hollywood "utolsó igazi nagy mozisztárját" veszíti el. Tarantino szerint megfoghatatlan az a minőség, amivel Pitt jelenléte megtölti a kamera képét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!