A második tréningen is élen záró Valtteri Bottas, a Mercedes finn pilótája autózta a legjobb köridőt a Forma-1-es Katari Nagydíj harmadik szabadedzésén.

Mögötte csapattársa, a címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, illetve a brittel a világbajnoki címért versengő, a pontversenyben éllovas és az első edzésen első holland Max Verstappen (Red Bull) zárt.

Hamilton 16 kört tett meg a harmadik szabadedzésen, míg Verstappen csak tízet, mivel a hátsó szárnyát bütykölték, a szerelők sorfalat állva takartak a kilátást.

A Red Bull az előző két futamon is szenvedett a hátsó szárnnyal, míg Hamilton Brazíliában a hátsó szárnyon észlelt 0,2 mm-es eltérés miatt kapott büntetést, így a sprintfutamon az utolsó helyre sorolták vissza.

A dohai versenypályán szombat délután az időmérő edzés következik.

eredmények, 3. szabadedzés (élcsoport):

1. Valtteri Bottas (finn, Mercedes) 1:22.310 perc
2. Lewis Hamilton (brit, Mercedes) 1:22.388
3. Max Verstappen (holland, Red Bull) 1:22.651
4. Pierre Gasly (francia, Alpha Tauri) 1:22.835
5. Sergio Pérez (mexikói, Red Bull) 1:22.846
6. Carlos Sainz Jr. (spanyol, Ferrari) 1:23.048

A további program:
időmérő edzés 15.00

vasárnap:
futam 15.00

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!