A tavalyi döntetlenre végződő találkozón többeket is letartóztattak, de most újabb rendbontókat azonosítottak. Nagy erőkkel keresik őket.


Az angol nyomozók öt magyar futballhuligánra vadásznak, mert állításuk szerint tavaly, a Wembley-ben, az Anglia elleni vb-selejtezőn rendőröket bántalmaztak – írja a Daily Mail alapján a sportal.hu.

A képeket ITT lehet megnézni.

Az 1-1-es döntetlennel záruló meccset 2021. október 12-én játszották a Wembley-ben. A végén egy magyar szurkolót letartóztattak, mert állítólag rasszista megjegyzéseket tett egy rendezőnek. Emiatt több néző is a rendőrök ellen fordult. Ekkor két drukkert letartóztattak testi sértés és egy mentőtiszt elleni támadás gyanújával vettek őrizetbe őket. Most pedig további öt embert azonosítottak, akik részt vettek a dulakodásban. Őket nagy erőkkel keresik.

Dawid Ratajczak nyomozó elmondta:

„A mérkőzés napján kihívást jelentő művelet zajlott, amelynek során több letartóztatásra is sor került. Ugyanakkor a munkánk itt nem áll meg: a tisztviselők elemezték a felvételeket, és azonosítottak öt személyt, akiket a mérkőzésen tanúsított tolerálhatatlan viselkedés miatt keresünk. Arra kérek mindenkit, aki felismeri ezeket az embereket, azonnal jelentkezzen, és adja meg a képen látható hivatkozási számot”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!