Rongálás miatt vádat Kecskeméti Járási Ügyészség azzal a 47 éves kecskeméti nővel szemben, aki április végén bemászott a volt élettársa kecskeméti házának udvarába, majd egy csavarhúzóval bosszúból összekarcolta a férfi feleségének az autóját.


A rongálással vádolt nő és volt élettársa néhány hétig éltek együtt, majd a férfi a kapcsolatot lezárva visszament a feleségéhez. A nő azonban nem tudott belenyugodni a szakításba. ezért április 26-án reggel megjelent a volt élettársa kecskeméti házánál, majd a nádkerítésen keresztül bemászott az udvarra. A ház melletti nyitott kamrából kivett egy csavarhúzót és azzal az udvaron parkoló, lezárt autóhoz ment, ami a volt élettársa feleségének a tulajdona.

A bosszúéhes nő az utastér tetejét kivéve számos helyen összekarcolta kocsit.. Megrongálta az autó ajtajait, sárvédőit, a motorháztetőt és a csomagtér ajtaját is. A rongálás után a nő kimászott a kerítésen és a kerékpárjával elhajtott a helyszínről. Később pedig üzent a vetélytársának, miszerint reméli, hogy "így is élvezni fogja az autóját".

A nő 270 ezer forintos kárt okozott a rongálással, ami az eljárás során nem térült meg. A feleség kérte a kárának a megtérítését. A szabadlábon lévő, büntetlen előéletű nő beismerte a bűncselekményt. Az ügyész próbára bocsátást indítványozott vele szemben azzal, hogy a bíróság kötelezze a rongálással okozott kár megtérítésére is.

Kiemelt kép: police.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!