Nagyon érdekes képpel kívántak boldog születésnapot Melania Trumpnak a Fehér Ház dolgozói: a first lady egyedül ül egy kanapén, fotósokkal körbevéve, láthatóan kifejezetten kényelmetlenül érzi magát. Az internet azonnal felkapta a képet, nem értik az emberek, hogy miért egy ilyen fotóval akarja megtisztelni a Fehér Ház a first ladyt születésnapja alkalmából.


Happy Birthday, @FLOTUS! pic.twitter.com/qwUwcod5LC

- The White House (@WhiteHouse) 2019. április 26.


Melania pénteken volt 49 éves, hagyomány, hogy a Fehér Ház közösségimédia-csatornáin boldog születésnapot kíván az elnök feleségének. A képválasztás viszont most nem volt túl szerencsés, pláne azért, mert a Melania melletti két üres hely csak úgy könyörög egy kis Photoshopért. A twitterezők nem is lustálkodtak, rögtön odamaszkírozták Putyint, Keanu Reevest, vagy éppen egy szétcsúszott embert Donald Trump arcával.

pic.twitter.com/ORsr03QPtS

- GuillaumeTC (@GuillaumeTC) 2019. április 26.


A kép egyébként eredetileg a cseh miniszterelnök, Andrej Babis és felesége, Monika Babisova látogatásakor készült a Fehér Házban, még márciusban.

pic.twitter.com/xiU3L0bSor

- Dusty Giebel (@DustinGiebel) 2019. április 26.


Donald Trump nem kívánt boldog születésnapot a feleségének közösségi médián, bár a támogatói szerint előző nap kiküldött egy köremailt, hogy ezer aláírást gyűjtsön össze szíve választottjának egy elektromos üdvözlőlapra.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!