Születésnapi ajándéknak szánták a családi hőlégballonozást, amiből aztán tragédia lett.


Szörnyű családi tragédia történt szombaton Mexikóban: egy házaspár a 13 éves lányukkal hőlégballonozott, amikor a ballon lángba borult - számolt be róla a Mirror.

Eltört a karja és másodfokú égési sérüléseket szenvedett, ezért kórházban ápolják, de várhatóan fel fog épülni. Azt még nem tudja, hogy a szülei meghaltak a balesetben.

A lány nagymamája a helyi sajtónak elmondta, hogy a 39 éves anya születésnapi ajándéka volt a családi hőlégballonozás, férje és lányuk meglepetésként szervezték meg.

Reyna Gloria Sarmiento szerint unokája még megölelte a szüleit, mielőtt kiugrott a lángoló hőlégballonból. Jelenleg stabil az állapota, tudatánál van.

A tragikus balesetről egy videó is elkezdett terjedni a neten. Ez alapján nem sokkal a felszállás előtt csaptak fel a lángok. A felvétel elején az is látszik, hogy valaki lezuhan a kosárból - nem tudni, hogy a kamaszlány az, vagy a pilóta, aki szintén elhagyta az égő járművet.

A baleset körülményeinek feltárására nyomozást indítottak. A helyi sajtóbeszámolók szerint az üzemanyag-tároló rendszer hibásodhatott meg.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!