A balesetben elhunyt 25 éves férfitől hétfőn vett végső búcsút családja.


Hét ember vesztette életét a mezőörsi horrorbalesetben még március elején. Az áldozatok között volt egy kilenc éves gyerek, két nő és négy férfi is.

Két autó, egy Opel és egy Audi frontálisan ütközött egymásnak. Az Opel sofőrje előzött, majd miután befejezte, elvesztette az uralmát a járműve felett, ekkor csapódott a szemből érkező Audinak, amelynek tulajdonosa épp kórházból tartott hazafelé, ahova szívességből vitt el egy háromtagú családot. Az Audi egy 25 éves kisbéri férfié volt, de nem ő vezette a kocsit, mivel jogsija még nem volt, hanem a 45 éves szomszédja.

A balesetben mindkét autó kigyulladt. A baleset szemtanúi tehetetlenül nézték, ahogy leégnek az autók, hiába próbáltak segíteni, a tűz miatt esélyük sem volt rá.

Az Audi 25 éves tulajdonosát hétfőn kísérte utolsó útjára a családja, köztük felesége és három kislánya, valamint az édesanyja is. Az édesanya a Blikknek azt mondta, hiába telik az idő, még mindig nem enyhül a fájdalmuk.

"Hiába telnek el napok, hetek, a fájdalmunk egy pillanatra sem enyhült. Amikor a kisfiamat megnéztük a koporsójában, a menyem félig elájult. Borzalmas volt látni a fiam szénné égett testét, de meg szerettük volna nézni, mielőtt végleg búcsút veszünk tőle"

- mondta az asszony a lapnak, aki jelenleg is az Opel sofőrjét okolja fia haláláért. Az Opelt vezető férfinak ugyanis nem volt jogosítványa.

"A fiamnak sem volt jogosítványa, ő mégis megkérte a barátját, hogy vezesse az autóját. Mindenképpen segíteni szeretett volna a velük utazó családnak, mivel ott az édesanya nagyon beteg volt" - nyilatkozott az asszony a Blikknek.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!