OG Duckra egyébként is rájár a rúd mostanában: nemrég a lakását és a házát is elvesztette. Most segítséget is kér.


A Hip Hop Boyz korábbi sztárja, Kalocsai Krisztián, vagy ahogy sokan ismerik, OG Duck, születésnapján különös kéréssel fordult követői felé: édesanyja, a 76 éves szívbeteg nő lakásának megmentéséért kért segítséget. Krisztián élete nem volt fényes az utóbbi években, elvált feleségétől, anyagi gondokkal küzdött, és elvesztette lakását és házát is – írja a Blikk.

Krisztián a közösségi médián keresztül fordult segítségért, és nyilvánosságra hozta a végrehajtási várható időpontját is, meghívva minden támogatót, hogy jelenlétükkel segítsék megakadályozni édesanyja otthonának elvesztését.

„Születésnapom alkalmából sok szeretettel meghívok minden érdeklődőt július 1-jén 12 órakor a XV. kerületi Juhos utcában tartandó lakáskiürítési végrehajtásra, ahol a 76 éves szívbeteg édesanyámat az ingatlanmaffia ki akarja lakoltatni önkényes lakásfoglalásra hivatkozva, abból a házból, ahová 1999 óta van bejelentkezve” – írta Krisztián posztjában- Hangsúlyozza, hogy békés megmozdulással szeretnék megvédeni az édesanyja otthonát, mindenféle konfliktustól mentesen.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!