Kedden borult, párás, főként a nyugati határnál kezdetben foltokban ködös időre számíthatunk. Tartósan rossz látási viszonyok a felhőbe burkolózó hegyvidéki tájakon lehetnek - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat. Legfeljebb északnyugaton van kis esély a felhőzet átmeneti felszakadozására. Szitálás továbbra is előfordulhat. Általában gyenge marad a légmozgás, de a Kisalföldön megélénkül, Sopron környékén megerősödik a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 6 fok között várható.

Este is borult lesz az ég, párássá válik a levegő. Tartósan ködös tájakat a felhőbe burkolózó hegyvidékeken találunk. Szitálás, a fagyos tájakon elvétve ónos szitálás is előfordulhat. Gyenge vagy mérsékelt lesz a szél. A hőmérséklet késő este 0 és +4, hajnalban -2 és +3 fok között alakul.

Szerdán nagyrészt borult időre kell számítani, csak kis területen süthet ki a nap, a rétegfelhőzet felett délutántól a középső és magasabb szinteken is megnövekszik a felhőzet nyugat felől. Tartósabban ködös területek is lehetnek. Szórványos várható csapadék: szitálás, délutántól kisebb eső is, illetve éjszaka, hajnalban néhol ónos szitálás alakulhat ki. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Csütörtökön általában borult idő várható, a rétegfelhőzet csak kis területen vékonyodhat el, szakadhat fel. Párás lesz a levegő, tartósan ködös területek is lehetnek. Szórványosan valószínű gyenge csapadék: szitálás, reggelig helyenként eső, illetve éjszaka, hajnalban néhol ónos szitálás, ónos eső. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Pénteken az ország túlnyomó részén borult, párás, néhol tartósabban ködös időre kell számítani, csak kis területen szakadozhat fel a felhőzet. Szórványosan valószínű szitálás, éjszaka, hajnalban néhol esetleg ónos szitálás. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között várható.

hirdetés



hirdetés