Csütörtök este a Házon kívül műsorvezetője, Boros Kriszta is felbukkan a Mátyás király téren, hogy oknyomozó újságíróként kifaggassa Berényi Miklóst a Kft. új alapítványi munkájáról. A kérdései azonban annyira felzaklatják Berényi Miklóst, hogy utóbbira újabb rosszullét tör rá és kidobja az újságírót.

Nagyon izgalmas volt a forgatás, érdekelt a dolog, ezért is vállaltam a szerepet. A színészek nagyon kedvesek voltak, Szőke Zoltánnal össze is olvastuk a jelenetünket, de Varga Iza is segítőkész volt. Teljesen más volt most a kamerák előtt, már csak azért is, mert most szöveget kellett tanulnom, míg a Házon kívülben általában a saját szavaimmal mondom el a felkonfot

- mondta el a 24.hu-nak Boros Kriszta, aki arra is rácsodálkozott, hogy élőben sokkal kisebb a Rózsa bisztró, mint amelyinnek a képernyőn keresztül tűnik.

Fotó: RTL Klub

A műsorvezető arról is mesélt, hogy a Barátok Köztös forgatás után nagyon szokatlan dolog történt vele.

A sorozatban felvett jelenetben Berényi Miklós kidob engem, miután túlságosan is bekérdezek. Ez a saját munkámban még soha nem fordult elő velem. A forgatás után egy héttel azonban megtapasztaltam élesben is. Az abai polgármesterrel készítettünk riportot, aki egy ponton kitessékelt.

Két szereplő is távozik a Barátok Köztből

Solti Ádám és Mezei Léda már nem sokáig látható. Ezek az okok.

Kiemelt kép: RTL Klub


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!