Kilenc éve tűnt el rejtélyesen Győrben Kitti, akit a legújabb fejlemények szerint lakótársai verhettek halálra. Az édesanyát megrendítette ez a hír, hiszen még mindig reménykedett abban, hogy újra láthatja a lányát.


Kilenc év után pont kerülhet egy 2014-ben, Győrben eltűnt lány ügyének végére. Az akkor 19 éves Kitti rossz társaságba keveredett, többször elköltözött otthonról, majd egyszercsak nyoma veszett. A rendőrök nyomozást indítottak, de akkor még semmi nem utalt arra, hogy a lány bűncselekmény áldozata lett volna. Idén januárban merült fel, hogy gyilkosság történhetett, le is tartóztatták Kitti akkori lakótársait, egy ma már külön élő házaspárt.

Konyhai felszerelésekkel, például kanállal, krumplinyomóval és tortalapáttal ásták el 20-30 centiméter mélyre a piros bőröndöt Győr külterületén. Egy poligráfos vizsgálat után részben beismerték a tettüket, sőt azt is elárulták, hol van elásva az áldozat. Egyelőre azonban hiába kutattak markolóval, talajradarral és tetemkereső kutyákkal is a bőrönd után, nem találták meg.

A rendőrök ugyan már évekkel a lány eltűnése után jelezték Kitti családjának, hogy a legrosszabbra készüljenek, az anya és a nevelőapa azonban még most is abban reménykedett, hogy Kitti élve előkerülhet.

- mondta az édesanya a Blikknek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!