A sportoló gyerekek szülei előtt folyó vita a Győri Atlétikai Club elnöke, a polgármesteri székért induló Borkai Zsolt, valamint a fideszes alpolgármester, Szeles Szabolcs között hamar heves ordítozásba fordult át.


Kemény adok-kapokba torkollott a sportoló gyerekek szülei előtt folyó vita a Győri Atlétikai Club (GYAC) elnöke, a polgármesteri székért induló Borkai Zsolt, valamint a fideszes alpolgármester, az egyesület elnökségi tagja, Szeles Szabolcs között.

A szülői értekezlet heves ordítozásba fordult át, amelyen a meghívás ellenére Dézsi Csaba András nem vett részt. Az önkormányzatot Szeles Szabolcs, a város költségvetésért felelős alpolgármestere, a GYAC elnökségi tagja és Virág-Adorján Andrea polgármesteri főbiztos képviselte az eseményen.

A másik kritikus pont az volt, hogy amennyiben a GYAC-nak egy másik, hasonló profilú egyesülettel kell osztoznia az Olimpiai Sportparkon, akkor kevesebb edzőterem, illetve pálya fog jutni nekik. A GYAC elnöke szerint az a kérdés, működhetnek-e ugyanannyi időben, ugyanannyi pályán.

– mondta Borkai.

Szeles viszont arról beszélt, hogy a GYAC szakosztályainak a száma nőtt az elmúlt években, illetve kiemelt egyesületté váltak.

– válaszolta erre Borkai.

(via 24.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!