Szerinte ugyanolyan, ha valaki fizet egy szexuális szolgáltatásért, mintha virágot vesz valakinek, mert az is pénzbe kerül.


Nem akarta elárulni Borkai Zsolt hányszor fizetett prostituáltnak az élete során a Partizánnak adott interjújában. A jachtos szexbotrányába belebukott korábbi győri polgármester szerint ez „mély magánügy”.

A győri városvezetésért jövőre újrainduló

így a Partizán stábja úgy döntött, hogy kedden a teljes, hatórás beszélgetést közzéteszi vágatlanul.

Az interjú során gulyás arra is rákérdezett az expolgármesternél, hogy hányszor fizetett prostituáltnak életében.

- mondta Borkai. Szerinte ez a kérdés csak a feleségére tartozik, és ahogy fogalmazott: ilyen szintre nem akar lemenni.

Azt azért elárulta, hogy választott politikusként az ominózus jachtos buli volt az egyetlen alkalom, hogy fizetett a szexért.

Arra a kérdése, hogy egyetért azzal, hogy a prostitúció az emberkereskedelem egy sajátos fajtája, Borkai azt mondta: nem ért egyet vele.

„Ha én átmegyek egy másik hölgyhöz, viszek neki egy virágcsokrot - hiszen az is pénzbe került - és létesítek vele szexuális kapcsolatot. Mennyivel más, hogy pénzről beszélünk?” - fejtette ki Borkai.

Azt azonban nem tudta pontosan, hogy a Kubatov honnan tudott erről. Neki a pártigazgató annyit mondott, hogy van egy „belső újságíró”, aki informálta erről.

Erre Gulyás felvetette, hogy vannak olyan elképzelések: a botrány egy belső fideszes leszámolás eredménye volt. Borkai azt mondta, nem gondolkodik ilyen magyarázaton, szerinte ez az ellenzék érdeke volt, konkrétan a DK-t nevezte meg.

Ezen a ponton a politikus láthatóan elérzékenyült, állítása szerint ugyanis ebbe a felvetésbe eddig bele sem gondolt.

„Ha erről az oldalról közelítjük meg, az mérhetetlen aljasság” - fogalmazott, majd egy rövid szünetet is kért.

Borkai a botrány kirobbanása után ugyan behúzta a polgármesterválasztást, később azonban lemondott. Mint mondta, simán végig is vitte volna a ciklust, de inkább lemondott, mert egyedül nem bírta a nyomást.

Arra szerinte továbbra sincs esély, hogy a Fidesz felvállalja őt, a kapcsolat teljesen megszűnt. Ahogy fogalmazott: „nem érzem, hogy ez a vonat még felvenné”. Az egykori polgármester 2019 óta háromszor próbált meg beszélni Orbán Viktorral a személyi titkárán keresztül. Azonban egyszer sem jutott el a kormányfőhöz, és nem is hívták vissza. Legutóbb pár hónapja kereste Orbánt, hogy tájékoztassa: 2024-ben újra indul Győr polgármesteri székéért.

A teljes, maratoni hosszúságú beszélgetést itt tudod megnézni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!