Elképesztő formában van az örökifjú színésznő.


Betöltötte 57. életévét a gyönyörű mexikói-amerikai színésznő, Salma Hayek, amiről egy pár iszonyú szexi, bikinis képpel emlékezett meg. A fotókon tűzpiros bikiniben lubickol a kristálytiszta, türkizkék tengerben - írta meg a Sassy.hu. A fotókhoz azt írta:

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

Bár azt nem árulta el, hogy hol ünnepel, egy korábbi posztjából kiderül, hogy lányával utazott az egzotikus helyre. Salma kiélvezi a nyarat, ugyanis múlt hónapban még férjével, François-Henri Pinault-val látták nyaralni. Férje egyébként nagykutya, a Kering luxuskonszern elnök-vezérigazgatója, amely többek között a Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen, Puma és Yves Saint Laurent divatmárkák tulajdonosa.

A sztár egyébként egy podcastben a nyáron elárulta, hogy

Mindamellett, hogy hosszú órákat tölt meditálással, amire saját maga fejlesztett ki egy jól működő technikát, elárulta, hogy rádiófrekvenciás és mikrofrekvenciás gépek segítenek neki bőre feszesen tartásában és a ráncok megelőzésében.

Illetve egy vicces kis részletet is elárult, miszerint, lusta ahhoz, hogy fesse a haját, ezért szempillaspirállal kenegeti be az ősz tincseit. Hát nem tudjuk Salma, összességében az azért több időnek tűnik, lehet érdemes néha elmenni egy fodrászhoz.

Forrás: Daily Mail


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!