Bodrogi Gyula volt az RTL Klub Reggeli című napindítójának egyik vendége, akivel Peller Anna és Peller Mariann beszélgettek bő tíz percet.


Gyakorlatilag mindenféle téma felmerült az unokáktól egészen a bográcsozásig, míg végül természetesen a színészet felé terelődött a szó. Megkérdezték Bodrogitól, mi a véleménye a fiatalabb színészgenerációról, figyeli-e őket:

Én figyelem, nagyon. Azt látom, abszolút tehetséges, jó mozgású, jó hangú, jó kinézetű srácok, és egy tizedét nem kapják a lehetőségnek, mint amit mi kaptunk annak idején. Azon múlik, hogy valahogy átalakult a dolog olyanná, hogy min lehet a legtöbbet keresni, azt csináljuk a tévében. Nincs már tévéjáték

- fogalmazott a színész, majd Peller Mariann közbevágott, hogy van egy csomó, tök jó magyar sorozat:

A sorozat egy linkség. Mármint ilyen szempontból. Ilyen színész-megismerés szempontjából. Mert a sorozatban egy szerepet játszik nagyon tehetséges kolléga, és már 100 éve ugyanazt játssza. Abból hogy jön ki a színészet? Mi játszottunk egy évben vagy öt tévéjátékot, és abban mindenki más-más szerepet játszott. Most mindenkit úgy ismernek meg, mint a szerepe.

Kiemelt kép: MTVA Fotó, Zih Zsolt


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!